Leave a comment

Și păstorii s-au întors, slăvind și lăudând pe Dumnezeu, pentru toate cele ce auziseră și văzuseră, și care erau întocmai cum li se spusese.

28 Decembrie, 2016

Luca 2:20

Și păstorii s-au întors, slăvind și lăudând pe Dumnezeu, pentru toate cele ce auziseră și văzuseră, și care erau întocmai cum li se spusese.

După ce păstorii s-au dus la Betleem și au văzut pe Pruncul din iesle, drumul spre turmele lor a fost plin de laude și slavă către Dumnezeu. Tot ce au auzit și au văzut era exact așa cum li se spusese. De fapt, nimic din ceea ce Dumnezeu spune nu poate fi altfel. El ce promite, și face. Nu sunt promisiuni pe care Dumnezeu să nu le împlinească. Multe s-au împlinit, altele se vor mai împlini, dar ceea ce nu a promis nu se va împlini chiar dacă noi am vrea așa ceva. Păstorii fiind primii martori ai nașterii Domnului Isus au spus celor din Betleem ce au văzut. Pentru ei a fost suficient! Ce facem noi cei din generația aceasta? Suntem noi la fel ca ei? Continuăm noi oare lauda și slăvirea Lui Dumnezeu fiindcă Cuvântul Lui s-a împlinit așa de exact? Să ne rugăm ca Domnul să ne ajute să mergem și noi cântând și lăudând pe Domnul pentru minunea întrupării Domnului Isus și pentru mântuirea adusă neamului omenesc! Acum două mii de ani a venit lumina! De ce mai sunt oare așa de mulți care încă umblă în întuneric? Ar fi păcat odată ce-a venit lumina, să mai umble oamenii în întuneric! Vă chem pe toți să veniți la lumina care a venit din cer și să umblăm în lumină în fiecare zi pentru slava Lui.

Leave a Reply

%d bloggers like this: