2 Comments

Răspunde-mi, când strig, Dumnezeul neprihănirii mele: scoate-mă la loc larg, când sunt la strâmtorare! Ai milă de mine, ascultă-mi rugăciunea!

14 Ianuarie, 2017

Psalmul 4:1

Răspunde-mi, când strig, Dumnezeul neprihănirii mele: scoate-mă la loc larg, când sunt la strâmtorare! Ai milă de mine, ascultă-mi rugăciunea!

Împăratul David a strigat către Domnul în toate necazurile lui. Nu a avut la cine să strige, de aceea psalmistul a strigat către Cel care poate scoate pe orice om din strâmtorare pentru a-l duce la loc larg. Nu, nu era vorba de peșteră sau de vreun alt loc strâmt, ci David se vedea încolțit de vrăjmașii care vroiau să-i ia viața. El a strigat la Dumnezeul Cel neprihănit, Dumnezeu care prin harul Lui ne socotește pe noi cei care credem în El, tot neprihăniți. Dorința lui David a fost ca Domnul sa-i asculte rugăciunea. Psalmistul a fost obișnuit cu Dumnezeul care știe și poate să facă totul, dar în situația descrisă de acest verset, era nevoie de o intervenție imediată. Nu știu în ce împrejurări vă aflați cei care citiți aceste rânduri, dar știu că Dumnezeu nu s-a schimbat! Dumnezeu este același plin de putere și azi, și este gata să dea ajutor tuturor celor care îl cer. De aceea îndemnul meu este ca toți să strigăm la Domnul din toata inima și El va face ca toți să fim mai mult decât biruitori prin Cel ce-a murit și a înviat pentru noi! Slavă Lui!

2 comments on “Răspunde-mi, când strig, Dumnezeul neprihănirii mele: scoate-mă la loc larg, când sunt la strâmtorare! Ai milă de mine, ascultă-mi rugăciunea!

  1. Multumim pentru multele incurajari fr.Beni. In fiecare dimineata vedem dragostea Domnului prin aceste mesaje. Fie ca El sa va intareasca zi de zi in trup si in spirit, atingerea miinii Lui binecuvintate sa va faca mult bine, sa aduca vindecare.. va purtam in rugaciuni, fam Morea

    • Ne lipsiti de citeva zile….,este posibil ca lucrurile s-au schimbat in acest timp. Orice ar fii, ne rugam ca Domnul sa aducă biruința deplina in viața Fr.Beni, sa dea eliberarea…va avem in ginduri și-n inima?

Leave a Reply

%d bloggers like this: